Antispam

Una solució de programari que permet als usuaris prevenir o restringir el lliurament de spam (correu no desitjat).

Sophos Email - Antispam Gateway

Seguretat del correu electrònic

Torna a confiar en la teva safata d’entrada del correu electrònic amb seguretat i al núvol. Que protegeixi els teus usuaris i la teva informació crítica del malware, així com del phishing sense malware i dels intents de suplantació d’identitat.

 

Eviteu les amenaces de phishing i impostors

Molts ciberatacs comencen amb el phishing. El perill no és el correu electrònic en si, sinó el que porta a fer a les persones, com missatges que inclouen enllaços maliciosos o malware que els atacants intenten que activi mitjançant enganys.

Sophos manté els impostors del phishing a ratlla identificant automàticament els objectius d’alt perfil per detectar atacs de suplantació d’identitat sense malware i d’estafa per correu electrònic corporatiu compromès.

Eviteu que el malware arribi a la safata d’entrada

La nostra protecció multicapa evita que el malware i les URL malicioses arribin ni tan sols a la safata d’entrada.

L’espai segur al núvol de Sophos analitza tots els processos d’arxius, activitat d’arxius, activitat de registres i connexions de xarxa per bloquejar ransomware, altres formes de malware, exploits i PUA. Utilitza la intel·ligència artificial basada en Deep Learning per bloquejar les amenaces de dia zero a l’instant.

Guanyi en tranquil·litat amb la seguretat de dades

Sophos Email escaneja automàticament els missatges i arxius adjunts a la recerca de dades sensibles amb una perfecta integració del xifrat.

Evita la pèrdua de dades amb polítiques DLP de múltiples regles per a grups i usuaris individuals per garantir la protecció d’informació sensible gràcies a la detecció d’informació financera, contingut confidencial, informació mèdica i dades d’informació personal en tots els correus i adjunts.

Aspectes destacats

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu