Sage 200 i la distribució alimentària

Optimitza els teus processos logístics i de traçabilitat amb el programari de distribució de Sage.

La gestió optimitzada de la distribució a l'engròs

La traçabilitat és un dels aspectes més importants en les empreses de distribució, especialment a l’engròs. Gràcies a la traçabilitat podem identificar des de l’inici fins al final del procés d’un producte, saber en quin punt es troba i saber per endavant el camí que li queda per recórrer. Tenir un programari de distribució que ens permeti fer aquest seguiment, fins i tot en el sector alimentari, i que faciliti saber en quin punt de la cadena de distribució estem a cada moment ens ajudarà a complir amb aquest aspecte clau.

Tenir o no tenir el producte, vet aquí la qüestió

La distribució majorista té en la logística i en l’estoc, un dels seus punts clau. L’equilibri és, a vegades, difícil, i consisteix a tenir el producte disponible perquè no es produeixi trencament d’estoc, però sense tenir un excés de la quantitat que anem a vendre i sense que acabi ocupant espai, recursos i diners en emmagatzematge. Saber avançar-se a aquestes necessitats de gestió de la logística, o fer una anàlisi dels aspectes que poden influir en què haguem de tenir més o menys quantitat, torna a ser clau per a la rendibilitat del nostre negoci.

Com es pot fer front als desafiaments de la logística i la distribució?

Tecnologia mòbil al palmell de la teva mà

El programari de distribució de Sage és compatible amb qualsevol dispositiu mòbil. Així, podràs gestionar de manera competitiva el teu negoci des de qualsevol lloc i donar respostes, tant a les necessitats del teu negoci com a les dels teus clients i proveïdors.

Control i gestió de l'estoc

Per a fer l’inventari de manera correcta, tenir sempre actualitzada la disponibilitat de tots els productes i mercaderies, rebre avisos abans de quedar-se sense existències, poder gestionar les unitats disponibles per data… el programari de distribució de Sage està preparat per a controlar l’estoc de manera eficaç i efectiva, independentment del sector d’activitat.

L'anàlisi del negoci i de la distribució

Els quadres de comandament del programari de gestió de distribució de Sage permeten a les empreses i els seus gestors conèixer amb tot detall les tendències, a vegades desconegudes, del negoci. En conèixer tota aquesta informació, les empreses poden prendre decisions basades en dades, ser més productives, competitives i gestionar el seu negoci de forma més efectiva.

Aconsegueix l'excel·lència en els processos de distribució.

Descàrrega la guia gratuïta en PDF i descobreix com pots obtenir la màxima excel·lència en els teus processos de distribució.

Distribució begudes

Per què has de triar un programari de gestió ERP 360 per a la teva empresa de distribució?

Descàrrega la guia en PDF i descobreix per què les empreses de distribució han de triar un ERP 360, quins avantatges comporta el ERP per a aquest sector i les circumstàncies que inclinen la balança en favor d’adquirir aquest tipus d’eines en el negoci.

Sage 200 i la distribució alimentària: així és com les solucions s'adapten a les necessitats de la teva empresa de distribució alimentària

El sector de la distribució té característiques pròpies que cal saber tractar perquè les empreses guanyin en competitivitat.

1

Controla les existències

Millora la visibilitat al llarg de la cadena de subministrament amb un programari de distribució per a saber qui intervé en cada pas, des dels proveïdors als clients. Entén tots els aspectes de la teva gestió d’inventari, rendibilitat de productes, Order to Cash (procés de comanda en efectiu)  i magatzem perquè puguis aprovisionar, acceptar i lliurar encàrrecs de manera més eficient.

2

Augmenta els teus marges de beneficis

Optimitza els teus marges i decisions de compra, i gestiona la qualitat i el rendiment dels proveïdors. Gestiona fàcilment les tasques de l’equip de vendes i fes un seguiment dels objectius i de les comissions corresponents.

3

Proporciona detalls de vendes

L’equip de vendes pot conèixer al detall la informació de tots els clients: existències, compres anteriors, pressupostos i promocions, amb la finalitat de fer les millors propostes i no perdre oportunitats de vendes.

4

Fes promocions en el moment adequat

En connectar la informació dels magatzems amb possibles dates de caducitat, podràs optimitzar les teves ofertes per a treure el màxim partit de les existències sense tenir fallades en la cadena de subministrament ni en el seu emmagatzematge.

5

Obtingues una previsió de les vendes

Els quadres de comandament et proporcionen l’anàlisi de les campanyes anteriors, per la qual cosa podràs tenir previst amb anterioritat les necessitats del teu negoci i avançar-te a elles, sent més competitiu que la teva competència.

La Transformación Digital como factor clave en la gestión de la distribución.

Aumenta la visibilidad para entender mejor tu negocio y supera tus retos de gestión de la distribución.

Sage 200 i la distribució alimentària

 

Solució completa, potent i integrada de gestió empresarial ERP per a un control total del teu negoci.

 
  • Gestió de projectes per a controlar la teva planificació, tot integrat amb la teva gestió financera i comercial. Possibilitat de gestió de postvenda i magatzems si els necessites.
  • Amb intel·ligència empresarial, per a oferir un conjunt d’indicadors de negoci clau i facilitar la presa de decisions.
  • Una solució per a cada àrea del teu negoci. Totes connectades per a treballar de forma alineada i millorar la teva productivitat: integració amb Microsoft 365, connexió amb el teu bancs, botiga en línia, i molt més.
  • Gràcies al seu ampli ecosistema d’aplicacions disposaràs de solucions adaptades a les necessitats del teu sector.
  • Fàcil posada en marxa i fàcil ús gràcies a Alisio, l’assistent proactiu, que guia pas a pas als usuaris. Aprofitaràs el 100% del seu potencial des del primer dia.
  • Disponible 100% en línia, amb accés des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu. Personalitzable segons les necessitats de la teva PIME, sempre actualitzat.

** Que opinen els nostres clients?

Qrijander Lander
Qrijander Lander
2022-08-19
Vienes por unas tintas para la impresora y te vas con una auditoria de Seguridad informatica debajo el brazo. Portafolio tecnológico amplio y completo, muy profesionales. ¡Mis diez!
gemma porta
gemma porta
2022-07-21
Buen servicio
Carles Sues Sanchez
Carles Sues Sanchez
2022-06-11
Isabel Junquera
Isabel Junquera
2022-05-07
Yenicarolina Carrasco
Yenicarolina Carrasco
2022-03-03
Albert Carbonell
Albert Carbonell
2022-01-31
Pere Puig Estartús
Pere Puig Estartús
2021-11-09
Montse Caritg
Montse Caritg
2021-05-14
Molts professionals i bon tracte
Eduard Parés
Eduard Parés
2021-03-26
Alberto Rina Moran
Alberto Rina Moran
2021-01-25
0 %
Creixement dels últims anys
0 /5
Google Customer satisfaction Rate
0
Empreses actives l'últims any

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu