Ajudem als nostres clients a ser més eficients i productius amb l’ús de les noves tecnologies

Ajudem als nostres clients a optimitzar la gestió del seu negoci i a millorar la seva competitivitat a través dels serveis IT (tecnologies de la informació).

Des de 1994, ens hem guanyat la confiança dels nostres clients com a proveïdor de serveis informàtics i solucions software de negoci, per la nostra capacitat de donar resposta a les seves necessitats.

Col·laborem amb els nostres clients des de la consultoria i concepció inicial del sistema, fins a la implantació d’una solució sòlida i àgil, a l’alçada de les seves expectatives.

EIO col·labora com a partner/reseller amb les empreses tecnològiques de referència. També col·laborem amb les administracions públiques i diverses entitats professionals.

Disposem d’un departament d’informàtica industrial on desenvolupem projectes de visió per ordinador aplicats a la indústria, sistemes de qualitat, aplicacions de pesatge i etiquetatge industrial, així com aplicacions M2M aplicades al sector logístic.

La nostra visió

 La nostra força és la unió de l'equip per sobre de les individualitats, amb l'objectiu d'obtenir l'excel·lència en el servei i els productes que oferim, creant un entorn professional i de proximitat amb els nostres clients.

El nostre compromís

El client

Els nostres serveis estan dissenyats per ajudar als nostres clients a assolir els seus objectius únics.

La proximitat

Som propers al client i a les seves necessitats, amb flexibilitat i capacitat d'adaptació.

Confidencialitat

Respectem de forma absoluta la confidencialitat en les relacions de treball.

Terminis

Acomplim els terminis que s’estableixin de mutu acord.

Innovació i creativitat

Ens mou la innovació i l'esperit de millora és el nostre objectiu, així com la creativitat com a eina de valor afegit.

jb_bn

Els nostres valors

Jordi Bartrolí, CEO d’ EIO

Ètica

Ètica professional i transparència assegurada. Honestedat, confidencialitat i respecte són principis bàsics en la relació entre els clients i el nostre equip.

Responsablilitat

Complim amb els compromisos i expectatives dins del termini i en la forma escaient, preveienti i assumint les conseqüències de les nostres decisions.

El client

Treballem orientats al client, amb empatia i capacitat de posar-nos en la situació del client per resoldre problemes de manera efectiva i eficient. Amb capacitat d'escoltar i guanyar-nos la confiança dels nostres clients.

L'equip

Treballem en equip, amb un equip ben organitzat, unit i identificat amb els valors de l'empresa. Tenim un equip que treballa a gust, motivats pel seu creixement personal i laboral.

Innovació i creativitat

Ens mou la innovació i l'esperit de millora de forma continuada, així com la creativitat com eina de valor afegit. Som un equip proactiu, que veu els canvis com a una oportunitat.

El medi ambient i la comunitat

Fomentem el reciclatge, la reutilització i la disminució dels residus. Estem compromesos amb la comunitat.

Sobre la nostra empresa

Posem en el centre del negoci al client, amb proximitat i confidencialitat, complint els terminis, formant un sol equip i aportant innovació i creativitat.

Un equip de treball saludable i col·laboratiu. Cuidem del medi ambient, fomentem el reciclatge, la reubicació i la disminució dels residus. Amb una ètica professional i transparència assegurada. Compromesos amb la comunitat.