Reinventar la productivitat amb Microsoft 365

Microsoft365 és un conjunt d’eines tant de producció com de col·laboració que permet a les empreses la producció i emmagatzematge de dades, tant en el núvol com en local, la col·laboració avançada per a poder treballar des de qualsevol lloc.

Existeixen diferents nivells de llicenciament en funció de les necessitats del client o del pressupost disponible. Totes elles estan pensades per a empreses d’1 fins a 300 treballadors.

Col·laboració entre equips de treball amb Microsoft 365

La solució permetrà una gestió àgil i eficient dels equips per al desenvolupament de projectes de manera col·laborativa, compartir recursos i/o coneixements, dotar d’eines per a la interacció dels equips en els processos d’ideació o resolució de problemes, així com la configuració i personalització de fluxos de treball, etc.
Microsoft365 permet la creació d’equips ja sigui per departaments o bé per a realitzar projectes concrets. Aquests equips poden treballar al mateix temps amb els mateixos documents i establir comunicacions a temps real per Teams.

Serveis i aplicacions amb Microsoft 365

Emmagatzemar i compartir arxius

Microsoft 365 proveeix a partir de 1TB d'espai en el núvol, segons el tipus de llicència adquirida.

Compatibilitat amb dispositius mòbils

Microsoft 365 és compatible amb Android i iOS en dispositius mòbils.

Calendari i agenda:

La solució permet la sincronització de calendari i agendes amb fins a cinc (5) dispositius per cada llicència. Si l'usuari crea una tasca o una cita en la seva agenda des de la seva estació de treball i té configurat el seu compte de Microsoft 365 en els seus dispositius, aquesta apareixerà automàticament en totes les agendes.

Compara els diferents plans de Microsoft 365, els serveis i les aplicacions incloses en cadascun d'ells.

Ajudes fins a 12.000€ - Kit Digital

Et presentem la nostra proposta dins la categoria de Serveis i eines d’oficina virtual , amb un import màxim d’ajuda dins la categoria de 12.000€. 

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu