Firewall

Protegeix la seva xarxa de les amenaces més recents, al mateix temps que accelera el seu trànsit important

Sophos Firewall

Protecció i rendiment potents

Sophos Firewall i els dispositius de la sèrie XGS amb processadors de flux Xstream dedicats ofereixen l’últim en acceleració d’aplicacions, inspecció TLS d’alt rendiment i una potent protecció contra amenaces.

Inspecció TLS 1.3

Segons les últimes estadístiques, aproximadament el 90 % del trànsit web està xifrat, per la qual cosa és invisible per a la majoria de Firewalls. Una quantitat cada vegada més gran de malware i aplicacions no desitjades s’aprofiten que les organitzacions simplement no utilitzen la inspecció SSL.

Inspecció detallada de paquets

Creiem que no s’hauria d’escollir mai entre seguretat i el rendiment. Sophos Firewall inclou un motor d’inspecció detallada de paquets (DPI) d’alta velocitat perquè és pugui escanejar el trànsit a la recerca d’amenaces sense un proxy que alenteixi el procés.

Sophos Firewall bloqueja el ransomware i les filtracions més recents amb la DPI de transmissió d’alt rendiment, que inclou IPS next-gen, protecció web i control d’aplicacions, a més de Deep Learning i espais segurs amb la tecnologia de SophosLabs Intelix.

Acceleració d’ aplicacions

Una part significativa del trànsit de xarxa és un trànsit important d’aplicacions empresarials destinat a sucursals, usuaris remots o servidors d’ aplicacions al núvol. Aquest trànsit de confiança, que no requereix escanejat de seguretat addicional a la recerca d’amenaces o malware, pot dirigir-se de forma intel·ligent a la ruta ràpida FastPath, cosa que redueix la latència i optimitza el rendiment general. Això aporta una major capacitat i incrementa el marge per al trànsit que no necessita una inspecció detallada de paquets.

Sophos Firewall accelera el trànsit de SaaS, SD-WAN i en el núvol, com VoIP, vídeo i altres aplicacions de confiança, automàticament o a través de les seves pròpies polítiques, ubicant-les en la ruta ràpida FastPath a través del processador de flux Xstream.

SD-WAN

Administrar l’encaminament del tràfic d’aplicacions a través de múltiples enllaços WAN i interconnectar una xarxa distribuïda són elements essencials de qualsevol solució SD-WAN. Sovint aquestes tasques són molt més complexes del que haurien de ser.

Sophos Firewall amb SD-WAN de Xstream ofereix una solució SD-WAN potent i integrada, amb selecció d’enllaços i encaminaments basats en el rendiment, transicions de zero impacte entre enllaços en cas d’interrupció, orquestració centralitzada administrada al núvol i acceleració FastPath de Xstream del trànsit de túnel VPN, cosa que la converteix en una de les millors i més flexibles solucions SD-WAN.

Sophos Central
Seguretat Sincronitzada

Protecció potent

Opcions de desplegament

(consultar llicències)

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu