Sage 200 i la indústria alimentària

Sage 200
i la indústria alimentària

La traçabilitat, la gestió ambiental o el control de costos, un ERP adaptat a la indústria alimentària

Els grans reptes de la indústria alimentària

La indústria alimentària s’enfronta a grans desafiaments. Ha de continuar proporcionant aliments amb cada vegada menys recursos i emprant-los de forma més sostenible, igual que l’energia. Per a això, és necessari que es torni més innovadora, per respondre millor a la incertesa del canvi climàtic i minimitzar l’impacte ambiental dels envasos. La innovació comença moltes vegades pels propis processos interns de l’empresa.

El control dels recursos et farà més sostenible

Els objectius del desenvolupament sostenible afecten a totes les indústries, molt especialment a la de producció d’alimentació i begudes. Tenir un programari que permeti controlar tots els recursos que s’utilitzen en la producció dels béns és clau per a poder optimitzar aquest consum i reduir el seu impacte en el medi ambient.

Seguretat alimentària i altres normatives

Les empreses productores i distribuïdores d’aliments i begudes estan subjectes a moltes i canviants normatives. Tenir un programari que s’adapta a aquestes lleis és fonamental per al dia a dia, sense haver d’afegir més complicacions a les pròpies d’un sector molt vulnerable.

Control de caixa i finançament

La capacitat de mantenir marges és el principal repte del sector. Moltes empreses d’aquest sector han de controlar la seva caixa i el finançament al qual accedeixen, per a poder fer front a imprevistos climatològics, mediambientals, de seguretat alimentària o de qualsevol altra índole. Tenir un ERP que faci una gestió intel·ligent és clau per a la competitivitat de les empreses.

Com innovar, tant interna com externament

La motivació inversora de la indústria alimentària espanyola es centra, principalment, en el desenvolupament de nous productes o millora dels processos de negoci. Així, les empreses volen ser més eficients en cost, ampliar els seus mercats i respondre a les necessitats de sostenibilitat. Obrir-se al canal en línia i fer-ho amb campanyes de màrqueting i publicitat eficients són aspectes més senzills quan es disposa d’eines de programari preparades per a respondre a aquestes inquietuds.


Sage 200 i la industria alimentària

 

Solució completa, potent i integrada de gestió empresarial ERP per a un control total del teu negoci.

 
  • Gestió de projectes per a controlar la teva planificació, tot integrat amb la teva gestió financera i comercial. Possibilitat de gestió de postvenda i magatzems si els necessites.
  • Amb intel·ligència empresarial, per a oferir un conjunt d’indicadors de negoci clau i facilitar la presa de decisions.
  • Una solució per a cada àrea del teu negoci. Totes connectades per a treballar de forma alineada i millorar la teva productivitat: integració amb Microsoft 365, connexió amb el teu bancs, botiga en línia, i molt més.
  • Gràcies al seu ampli ecosistema d’aplicacions disposaràs de solucions adaptades a les necessitats del teu sector.
  • Fàcil posada en marxa i fàcil ús gràcies a Alisio, l’assistent proactiu, que guia pas a pas als usuaris. Aprofitaràs el 100% del seu potencial des del primer dia
  • Disponible 100% en línia amb accés des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu. Personalitzable segons les necessitats de la teva PIME, sempre actualitzat.
Industria Alimentaria

Sage 200 i la industria alimentària: traçabilitat en la indústria de l'alimentació i begudes

Informació detallada sobre traçabilitat i compliment normatiu per a productors d’aliments i begudes.

Manual per a productors d'alimentació i begudes

Reptes, normatives, modernització de les operacions i demanda del consumidor i com el ERP adequat pot ajudar-te.

Sage 200 i la indústria alimentària.
Com podem ajudar-te?

1

Gestió de recursos

Les empreses fabricadores i distribuïdores d’aliments i begudes han de controlar i gestionar molt bé tots els seus recursos, tant materials com humans i immaterials, com el temps. Saber de quanta quantitat disposem o necessitem, o el moment exacte en el qual han de ser inclosos en el procés productiu marca la diferència per a aconseguir l’eficiència.

2

Controlar els processos productius

La qualitat alimentària és avui dia uns dels majors reptes en aquesta indústria. Per això, existeixen diferents mètodes i normatives ISO per al seu control. A més, per a dur a terme aquest control sobre el producte, és necessari potenciar la traçabilitat, que permet conèixer la trajectòria d’un producte o lots de productes al llarg de la cadena de subministraments en un moment donat. Un programari ERP facilita i automatitza totes aquestes tasques.

3

Complir amb la normativa

Reglament 178/2002, pel qual s’estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària; Reial decret 1801/2003, sobre seguretat general dels productes; Reial decret 709/2002, pel qual s’aprova l’Estatut de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària…  Les empreses de fabricació i distribució d’aliments i begudes han de complir amb totes les normatives que els afecti i el seu programari de gestió ha d’estar al dia en aquestes novetats.

4

Liderar la innovació

Els avanços tecnològics i la modificació dels hàbits de consum estan transformant les indústries d’alimentació i begudes. El consumidor demanda productes creatius, naturals i saludables. Les empreses han de saber respondre a aquesta demanda oferint productes de valor afegit, eliminant l’ús d’alguns ingredients i substituint-los per altres més naturals i menys grassos.

5

Gestió ambiental

Les empreses han d’adaptar els processos perquè, des de la seva concepció, tinguin en compte el control de la contaminació. Això implicava el desenvolupament i introducció d’innovacions tecnològiques, capaces de transformar els processos productius i els productes per a minimitzar l’impacte ambiental. Una cosa més fàcil de realitzar amb un complet programari ERP per a les empreses d’alimentació i begudes.

6

Analitzar i actuar en conseqüència

L’impacte de tots aquests processos, així com dels resultats financers i les vendes, ha de ser convenientment analitzat. Els quadres de comandament de l’ERP per a les empreses d’alimentació i begudes permeten conèixer amb tot detall fins a les dades menys visibles, i així poder actuar tenint en compte aquestes anàlisis.

Optimitza la planificació i execució dels teus processos productius dins del sector de l'alimentació i begudes. Sage 200 i la indústria alimentària:

  • Control de escandalls complets
  • Control analític de costos i rendibilitat
  • Seguretat i qualitat
  • Planificació de producció en un entorn 100% efectiu

Que opinen els nostres clients?

0 /5
Google Customer satisfaction Rate
Qrijander Lander
Qrijander Lander
2022-08-19
Vienes por unas tintas para la impresora y te vas con una auditoria de Seguridad informatica debajo el brazo. Portafolio tecnológico amplio y completo, muy profesionales. ¡Mis diez!
gemma porta
gemma porta
2022-07-21
Buen servicio
Carles Sues Sanchez
Carles Sues Sanchez
2022-06-11
Isabel Junquera
Isabel Junquera
2022-05-07
Yenicarolina Carrasco
Yenicarolina Carrasco
2022-03-03
Albert Carbonell
Albert Carbonell
2022-01-31
Pere Puig Estartús
Pere Puig Estartús
2021-11-09
Montse Caritg
Montse Caritg
2021-05-14
Molts professionals i bon tracte
Eduard Parés
Eduard Parés
2021-03-26
Alberto Rina Moran
Alberto Rina Moran
2021-01-25

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu