Per a una excel·lent relació amb els seus clients​

Zoho, un CRM  utilitzat en més de 250,000 empreses en 180 països

Un CRM per a cada empresa, per a cada indústria

Zoho CRM li brinda les millors solucions per a propòsits generals i solucions per a verticals específiques en un mateix lloc. Amb Canvas, li donem el poder per a redissenyar la interfície d’usuari de CRM i crear una experiència personalitzada que s’ajusti a les seves necessitats i preferències específiques. Tot sense escriure una sola línia de codi.

Major adopció
Implementació més ràpida
Impuls de ROI

Estalviï més temps gràcies a l'automatització

Estalviï més temps gràcies a l'automatització

Automatitzi cada aspecte de la seva empresa i elimini les tasques repetitives que requereixen molt temps. Optimitzi el seu procés de fidelització de clients potencials. Activi accions instantànies, mantingui's informat sobre les activitats i realitzi un seguiment més complet amb els fluxos de treball.

Obtingui informes i informació en temps real

Prengui decisions empresarials més intel·ligents amb una anàlisi potent en temps real. Mesuri i gestioni el rendiment de vendes de la seva organització en tot el territori. Realitzi un seguiment dels indicadors clau de rendiment (KPI), inclosos els pronòstics futurs i les tendències actuals.

Connecti's amb els seus clients des de qualsevol lloc

Comuniqui's amb els clients en tots els canals: telèfon, correu electrònic, xat en viu i xarxes socials. Rebi notificacions en temps real quan els clients interactuÏn amb la seva empresa.
Mesuri l'eficàcia de la comunicació amb els seus clients i trobi el moment i el canal perfectes per a comunicar-se amb ells.

Assitent conversacional per a realitzar vendes de manera més intel·ligent

L'ajuda de Zia, l'assistent de vendes amb tecnologia de IA. Zia li proporciona pronòstics avançats d'acords i potencials perquè pugui identificar a aquells que tenen probabilitats de convertir-se en clients. Rebi alertes intel·ligents, recordatoris de tasques i suggeriments sobre els moments més oportuns per a comunicar-se amb els possibles clients segons les seves interaccions reeixides anteriors.

Perquè triar Zoho com el teu CRM

Simple

Interfície d'usuari simple i clara amb una corba d'aprenentatge mínima.

Flexible

Contractes flexibles i mensuals amb el suport de plans de preus transparents.

Formació

Programes d'implementació, assessoria, incorporació i capacitació per a començar a usar-ho sense problemes.

Migració

Assistent de migració per a importar dades de manera senzilla des de fulls de càlcul o altres sistemes de CRM.

Integració

Plataforma per a desenvolupadors completament ampliable que facilita una millor integració de CRM en aplicacions i sistemes externs.

Mobilitat

Vendes en qualsevol lloc amb les nostres aplicacions guardonades de CRM per a iOS i Android.

Zoho – Algunes funcionalitats

Ajudes fins a 12.000€ - Kit Digital

Et presentem la nostra proposta dins la categoria de Gestió de clients (CRM), amb un import màxim d’ajuda dins la categoria de 4.000€.

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu