Crear una cultura controlada per dades amb intel·ligència empresarial per a tots

Permet que tothom, en tots els nivells de la organització, prengui les decisions correctes amb la confiança que aporta la veracitat de les dades i sempre en temps real. Unificant les dades de diferents orígens i poder oferir els informes en panells interactius adaptats a nivell i departament.

Què és Power BI?

Power BI és una solució d’anàlisi basada en el núvol, que ens permet unir diferents fonts de dades i, accedint de manera segura i ràpida, analitzar-les. És un sistema predictiu, intel·ligent, capaç de traduir les dades en gràfiques, panells o informes..
.
Amb Power BI es té, de manera fàcil, accés a dades dins i fora de l'organització, gairebé en qualsevol dispositiu. Aquestes anàlisis poden ser compartides per diferents usuaris de la mateixa organització; per tant, directius, financers, comercials, etc., poden disposar de la informació del negoci en temps real.

Quins components té Power BI?

• Power BI Desktop: aplicació gratuïta d'escriptori per a transformar, visualitzar dades i crear informes.

• Power BI Service: servei en línia (SaaS) amb funcionalitat similar a l'aplicació desktop i que permet publicar informes i configurar l'actualització de dades automàticament perquè el personal de l'organització tingui les dades actualitzades.

• Power BI Mobile: aplicació mòbil disponible per a Windows, iOS i Android per a visualitzar informes i que s'actualitza automàticament amb els canvis de les dades.

Per què triar Power BI?

• Es una fórmula de posar la intel·ligència empresarial a la disposició de tots i de manera econòmica
• Aporta actualitzacions constants que milloren les característiques i funcionalitats.
• Unifica els anàlisis segons demandes d’usuari i de l'empresa en una única plataforma.
• Poder creuar Power BI i Azure per coneixements més profunds i útils.
• Connectar, combinar i analitzar diferents orígens de dades.
• Es una de les millors opcions per trobar, de forma senzilla, respostes ràpides amb la intel·ligència artificial.
• Qualsevol persona familiaritzada amb Microsoft 365 pot connectar fàcilment consultes, models de dades i informes d'Excel amb els panells de Power BI.
• Anàlisi en temps real. Saber el que està succeint just ara, des de sensors situats en fàbriques a orígens de les xarxes socials, connexions a l’ERP...

Quins orígens de dades pot analitzar Power BI?

• Power BI permet connectar a centenars d'orígens de dades en el núvol o entorn local, creant informes amb objectes integrats o creant objectes personalitzats. • L'accés a les dades pot ser des d'una taula Excel, Salesforce, Dynamic CRM, Google Analytics, fins a complexes bases de dades (onpremise o en el núvol), informació de serveis d'Azure, etc., la qual cosa facilita tenir tota la informació en una única visualització. • Power BI, per a usuaris més avançats, integra un potent llenguatge de fórmules “DAX “que ens proporciona un control total sobre el model. Compta, a més, amb una funcionalitat d'intel·ligència artificial, que no requereix codi. • Un dels majors avantatges d'aquesta eina és la seva integració amb Excel, perquè les dades es poden exportar i connectar amb els panells de Power BI fàcilment. L'anàlisi de les dades és generat en temps real, permetent la presa de decisions al moment.

Punts forts de la solució

Les connexions

Pot connectar-se des d'arxius fins a plataformes en línia com Google Drive. Permet el creuament d'aquestes dades mostrant-los en un únic quadre de comandament. Pot carregar les dades des de fitxers txt, csv i excel.

La utilitat

És una eina utilitzable per tota la infraestructura empresarial. Útil per als departaments de producció, comptabilitat, recursos humans, inventaris, logística, client... amb la possibilitat de visualitzar quadres de comandament adaptats a les necessitats i infraestructura de cadascun dels usuaris o departaments

La facilitat

Per a compartir: allotjat en el núvol, només necessita un connexió a internet i es fa factible l'accés de la informació en temps real per a tots els usuaris.

El Preu

Power BI desktop és gratuït i permet la connexió a molts origens de dades, processar-los i crear informes. Després, aquests poden publicar-se en l'app de Power BI, a la qual es pot tenir accés des de qualsevol dispositiu connectat a internet. D'altra banda, existeix Power BI Pro (de pagament usuari/mes) que permet espais col·laboratius, amb una major freqüència d’actualització de les dades, major emmagatzematge de la informació i millors mesures de seguretat.

Power BI
Altres solucions de Microsoft:

Microsoft 365

Ajudes fins a 12.000€ - Kit Digital

Et presentem la nostra proposta dins la categoria de Business Intelligence i Analítica , amb un import màxim d’ajuda dins la categoria de 4.000€.

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu