Fem de la teva seguretat la nostra responsabilitat.

Protegim les empreses contra amenaces perquè s’enfoquin en el seu negoci

Seguretat Defensiva: Sophos Endpoint

Sophos Intercept X deté les ciberamenaces més recents amb una combinació d’IA amb Deep Learning, funcions “antiransomware”, prevenció d’“exploits” i altres tècniques.

Sophos Intercept X utilitza un complet enfocament de defensa exhaustiva per a la protecció d’endpoints, en lloc de dependre d’una tècnica de seguretat principal. Aquest enfocament per capes combina tècniques modernes i tradicionals per aturar la més àmplia gamma d’amenaces.

A destacar:
  • Deté les amenaces desconegudes mitjançant IA amb Deep Learning
  • Bloqueja el ransomware i reverteix els arxius afectats a un estat segur
    Impedeix les tècniques d’explotació que s’utilitzen durant tota la cadena d’atac
  • Respon preguntes crítiques sobre la recerca d’amenaces i les operacions de TI amb EDR
  • Proporciona una seguretat 24/7/365 per mitjà d’un servei totalment administrat
  • Es serveix del firewall, el correu electrònic i altres fonts de dades amb XDR
  • Fàcil de desplegar, configurar i mantenir, fins i tot en entorns de teletreball
Aspectes destacats

Intercept X

Antivirus: Sophos Firewall

Protecció i rendiment potents

Sophos Firewall i els dispositius de la sèrie XGS amb processadors de flux Xstream dedicats ofereixen l’últim en acceleració d’aplicacions, inspecció TLS d’alt rendiment i una potent protecció contra amenaces.

Inspecció TLS 1.3

Segons les últimes estadístiques, aproximadament el 90 % del trànsit web està xifrat, per la qual cosa és invisible per a la majoria de Firewalls. Una quantitat cada vegada més gran de malware i aplicacions no desitjades s’aprofiten que les organitzacions simplement no utilitzen la inspecció SSL.

Inspecció detallada de paquets

Creiem que no s’hauria d’escollir mai entre seguretat i el rendiment. Sophos Firewall inclou un motor d’inspecció detallada de paquets (DPI) d’alta velocitat perquè és pugui escanejar el trànsit a la recerca d’amenaces sense un proxy que alenteixi el procés.

Sophos Firewall bloqueja el ransomware i les filtracions més recents amb la DPI de transmissió d’alt rendiment, que inclou IPS next-gen, protecció web i control d’aplicacions, a més de Deep Learning i espais segurs amb la tecnologia de SophosLabs Intelix.

Acceleració d’ aplicacions

Una part significativa del trànsit de xarxa és un trànsit important d’aplicacions empresarials destinat a sucursals, usuaris remots o servidors d’ aplicacions al núvol. Aquest trànsit de confiança, que no requereix escanejat de seguretat addicional a la recerca d’amenaces o malware, pot dirigir-se de forma intel·ligent a la ruta ràpida FastPath, cosa que redueix la latència i optimitza el rendiment general. Això aporta una major capacitat i incrementa el marge per al trànsit que no necessita una inspecció detallada de paquets.

Sophos Firewall accelera el trànsit de SaaS, SD-WAN i en el núvol, com VoIP, vídeo i altres aplicacions de confiança, automàticament o a través de les seves pròpies polítiques, ubicant-les en la ruta ràpida FastPath a través del processador de flux Xstream.

SD-WAN

Administrar l’encaminament del tràfic d’aplicacions a través de múltiples enllaços WAN i interconnectar una xarxa distribuïda són elements essencials de qualsevol solució SD-WAN. Sovint aquestes tasques són molt més complexes del que haurien de ser.

Sophos Firewall amb SD-WAN de Xstream ofereix una solució SD-WAN potent i integrada, amb selecció d’enllaços i encaminaments basats en el rendiment, transicions de zero impacte entre enllaços en cas d’interrupció, orquestració centralitzada administrada al núvol i acceleració FastPath de Xstream del trànsit de túnel VPN, cosa que la converteix en una de les millors i més flexibles solucions SD-WAN.

Sophos Central
Seguretat Sincronitzada

Protecció potent

Opcions de desplegament

(consultar llicències)

Antispam: Sophos Email

Seguretat del correu electrònic

Torna a confiar en la teva safata d’entrada del correu electrònic amb seguretat i al núvol. Que protegeixi els teus usuaris i la teva informació crítica del malware, així com del phishing sense malware i dels intents de suplantació d’identitat.

Eviteu les amenaces de phishing i impostors

Molts ciberatacs comencen amb el phishing. El perill no és el correu electrònic en si, sinó el que porta a fer a les persones, com missatges que inclouen enllaços maliciosos o malware que els atacants intenten que activi mitjançant enganys.

Sophos manté els impostors del phishing a ratlla identificant automàticament els objectius d’alt perfil per detectar atacs de suplantació d’identitat sense malware i d’estafa per correu electrònic corporatiu compromès.

Eviteu que el malware arribi a la safata d’entrada

La nostra protecció multicapa evita que el malware i les URL malicioses arribin ni tan sols a la safata d’entrada.

L’espai segur al núvol de Sophos analitza tots els processos d’arxius, activitat d’arxius, activitat de registres i connexions de xarxa per bloquejar ransomware, altres formes de malware, exploits i PUA. Utilitza la intel·ligència artificial basada en Deep Learning per bloquejar les amenaces de dia zero a l’instant.

Guanyi en tranquil·litat amb la seguretat de dades

Sophos Email escaneja automàticament els missatges i arxius adjunts a la recerca de dades sensibles amb una perfecta integració del xifrat.

Evita la pèrdua de dades amb polítiques DLP de múltiples regles per a grups i usuaris individuals per garantir la protecció d’informació sensible gràcies a la detecció d’informació financera, contingut confidencial, informació mèdica i dades d’informació personal en tots els correus i adjunts.

Aspectes destacats

Control d' Accés: Sophos ZTNA.

La VPN d’accés remot ens ha fet un bon servei durant molt de temps, però el recent augment del teletreball ha posat de manifest les limitacions d’aquesta tecnologia antiquada. Mentre que algunes organitzacions segueixen exprimint al màxim les possibilitats de la VPN, moltes busquen una alternativa millor, quelcom que resolgui els problemes de la VPN d’accés remot. Diverses organitzacions ja han començat a adoptar plenament la nova generació de tecnologia d’accés remot: ZTNA o accés a la xarxa de confiança zero. ZTNA ofereix una millor seguretat, un control més granular, una major visibilitat i una experiència d’usuari transparent en comparació amb la VPN d’accés remot tradicional.

En la nostra guia per a l’adquisició de ZTNA analitzarem les limitacions i els reptes de la VPN d’accés remot tradicional i els avantatges que pot aportar Zero Trust Network Access, a més de compartir una llista de funcions crítiques que ha d’incloure la seva nova solució ZTNA.

Ens trobem amb avantatges incorporant ZTNA en:
Els avantatges de ZTNA respecte a les solucions VPN

Sophos ZTNA

Sophos ZTNA s’ha dissenyat des del principi perquè l’accés a la xarxa de confiança zero sigui fàcil, integrat i segur. Sophos ZTNA es distribueix i gestiona al núvol i s’integra a Sophos Central, la plataforma de generació d’informes i gestió de ciberseguretat en el núvol en què més confia el món. Des de Sophos Central, no només pot gestionar ZTNA, sinó també els seus dispositius Sophos Firewall, endpoints, protecció de servidors, dispositius mòbils, seguretat al núvol, protecció del correu electrònic i molt més.

Sophos ZTNA també és únic perquè s’integra perfectament amb Sophos Firewall i els endpoints de Sophos Intercept X. Això permet treure partit de la Seguretat Sincronitzada i Security Heartbeat per compartir l’estat dels dispositius entre el firewall, el dispositiu, ZTNA i Sophos Central per tal de respondre automàticament a les amenaces o als dispositius no conformes. Limiti automàticament l’accés i contingui els sistemes compromesos fins que es netegin.

Els clients de Sophos coincideixen que els avantatges d’estalvi de temps amb una solució de ciberseguretat de Sophos totalment integrada són enormes. Afirmen que utilitzar el conjunt de productes de Sophos, gestionats des de Sophos Central, i servir-se de la Seguretat Sincronitzada per a la identificació i resposta automàtiques a amenaces és com duplicar la mida del seu equip de TI. Per descomptat, Sophos ZTNA funcionarà amb els productes de seguretat de qualsevol altre proveïdor, però és únic en treballar millor al costat de la resta de l’ecosistema de Sophos per oferir avantatges tangibles en el món real quant a visibilitat, protecció i resposta.

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu