Control Accés

Nova generació de tecnologia d’accés remot. L’ accés a la xarxa de confiança zero.

Control d' Accés: Sophos ZTNA.

La VPN d’accés remot ens ha fet un bon servei durant molt de temps, però el recent augment del teletreball ha posat de manifest les limitacions d’aquesta tecnologia antiquada. Mentre que algunes organitzacions segueixen exprimint al màxim les possibilitats de la VPN, moltes busquen una alternativa millor, quelcom que resolgui els problemes de la VPN d’accés remot. Diverses organitzacions ja han començat a adoptar plenament la nova generació de tecnologia d’accés remot: ZTNA o accés a la xarxa de confiança zero. ZTNA ofereix una millor seguretat, un control més granular, una major visibilitat i una experiència d’usuari transparent en comparació amb la VPN d’accés remot tradicional.

En la nostra guia per a l’adquisició de ZTNA analitzarem les limitacions i els reptes de la VPN d’accés remot tradicional i els avantatges que pot aportar Zero Trust Network Access, a més de compartir una llista de funcions crítiques que ha d’incloure la seva nova solució ZTNA.

Ens trobem amb avantatges incorporant ZTNA en:
Els avantatges de ZTNA respecte a les solucions VPN

Sophos ZTNA

Sophos ZTNA s’ha dissenyat des del principi perquè l’accés a la xarxa de confiança zero sigui fàcil, integrat i segur. Sophos ZTNA es distribueix i gestiona al núvol i s’integra a Sophos Central, la plataforma de generació d’informes i gestió de ciberseguretat en el núvol en què més confia el món. Des de Sophos Central, no només pot gestionar ZTNA, sinó també els seus dispositius Sophos Firewall, endpoints, protecció de servidors, dispositius mòbils, seguretat al núvol, protecció del correu electrònic i molt més.

Sophos ZTNA també és únic perquè s’integra perfectament amb Sophos Firewall i els endpoints de Sophos Intercept X. Això permet treure partit de la Seguretat Sincronitzada i Security Heartbeat per compartir l’estat dels dispositius entre el firewall, el dispositiu, ZTNA i Sophos Central per tal de respondre automàticament a les amenaces o als dispositius no conformes. Limiti automàticament l’accés i contingui els sistemes compromesos fins que es netegin.

Els clients de Sophos coincideixen que els avantatges d’estalvi de temps amb una solució de ciberseguretat de Sophos totalment integrada són enormes. Afirmen que utilitzar el conjunt de productes de Sophos, gestionats des de Sophos Central, i servir-se de la Seguretat Sincronitzada per a la identificació i resposta automàtiques a amenaces és com duplicar la mida del seu equip de TI. Per descomptat, Sophos ZTNA funcionarà amb els productes de seguretat de qualsevol altre proveïdor, però és únic en treballar millor al costat de la resta de l’ecosistema de Sophos per oferir avantatges tangibles en el món real quant a visibilitat, protecció i resposta.

PODEM AJUDAR-TE?

Tens una pregunta, un suggeriment o una petició?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu